БИЛЕТИТЕ ЗА КОНЦЕРТА НА ICED EARTH СА ВЕЧЕ В ПРОДАЖБА  

АМЕРИКАНСКИ ПАУЪР МЕТЪЛ ТИТАНИ ЩЕ СВИРЯТ В СОФИЯ НА 2 ФЕВРУАРИ 2014

Както Phoenix Entertainment, със съдействието на Loud Concerts, вече обяви, американските пауър метъл икони ICED EARTH ще свирят в София на 2 февруари 2014г. Концертът на петорката от Тампа, Флорида, ще свири в клуб MIXTAPE 5.

Билетите за дългоочакваното събитие са в продажба от днес ексклузивно в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Най-нетърпеливите да се сдобият с билет за концерта ще могат да закупят пъврите 50 билета на специална промо цена от 25 лв.

След изчерпването им, пропуските ще се продават по 30 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб MIXTAPE 5, цената им ще е 35 лв.

Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg .

Предстоящият концерт на ICED EARTH в София ще е част от световното турне на групата, което ще започне в началото на януари 2014г. В турнето ще се включат и други групи, чиито имена ще бъдат обявени по-късно тази година.

Очаквайте скоро подробности около предстоящото гостуване на ICED EARTH в София!