Билетите за концерта на Vaya Con Dios на изчерпване в няколко ценови категории  

Култовите изпълнители на “What’s a woman” и "Nah Neh Nah" се завръщат в София за един изключителен прощален концерт в зала 1 на НДК на 20 април

Dani Klein и компания дават възможност на феновете си да изберат песните от концерта

Поради големия интерес към предстоящия концерт на Vaya Con Dios на 20 април в Зала 1 на НДК, билетите от ниските ценови категории са на изчерпване. Все още могат да бъдат намерени ограничено количество пропуски на цена от 45, 60 и 65 лв. в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна.

Както Loud Concerts и Magic FM обявиха, една от най-обичаните белгийски групи на всички времена ще се завърне в България. След два напълно разпродадени концерта у нас, последният от които през февруари 2011, VAYA CON DIOS, водени от неповторимата Dani Klein отново ще разпалят сърцата на феновете си на 20 април в зала 1 на НДК. Публиката ще чуе на живо емблематичните “What’s a woman”, "Nah Neh Nah" и още куп прекрасни и вечни хитове на групата.

Припомняме, че предстоящият концерт на VAYA CON DIOS е част от прощалното турне на групата и последен шанс за феновете да видят своите любимци на живо. Обиколката ще започне след по-малко от месец в Бейрут.

По този повод Dani Klein и компания предлагат на почитателите си да изберат част от песните, които VAYA CON DIOS да изпълнят по време на концертите си. В това число и българските фенове ще могат да отправят музикалните си пожелания на http://www.vayacondios.info/songs/  .

Билети за дългоочакваното събитие са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Техномаркет, Germanos, Пикадили, Public, бензиностанции OMV, На Тъмно и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Цените на пропуските са между 45 и 120 лв.