БРОЕНИ ДНИ ДО КОНЦЕРТА НА ACCEPT В СОФИЯ  

ФИНАЛНИ ДЕТАЙЛИ ОКОЛО ШОУТО НА НЕМСКИТЕ ХЕВИ МЕТЪЛ ЛЕГЕНДИ В ЗАЛА УНИВЕРСИАДА

Както Loud Concerts вече обавиха, хеви метъл легендите ACCEPT ще забият отново пред българска публика на 20 октомври в зала Универсиада. Преди ACCEPT, на сцената ше се качат родните метъл надежди PROJECT ARCADIA, избрани лично от Wolf Hoffmann и компания.

Гостуването на ACCEPT в България ще бъде част от актуалното турне на групата в подкрепа на “Stalingrad” - новият им супер успешен 13-ти студиен албум.

Вратите на зала Универсиада ще отворят за феновете на ACCEPT в 18:30ч.

В 20:00ч Project Arcadia feat. Urban Breed ще забият 35 минутен подгряващ сет, а 30 минути по-късно, точно 21:05ч. ACCEPT ще нажежат до червено атмосферата в зала Универсиада.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на ACCEPT.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Декларацията може да бъде намерена и на входа на Зала Универсиада преди концерта.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, отново с придружител и попълнена декларация.

В деня на концерта, музикантите от ACCEPT ще подходят съвсем професионално и към менюто си. Групата държи на реда и дисциплината и залага на безалкохолна бира, разнообразие от енергийни напитки и био плодови сокове. След концерта музикантите ще разпуснат с италианско и чилийско червено вино.

Билетите за метъл празника са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени са: магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg .

Пропуските за концерта на ACCEPT се продават по 40 лв. В деня на събитието и на място на входа на зала Универсиада, цената им ще бъде 45 лв.

Концертът на германските хеви легенди се провежда близо 20 години след като групата гостува за пръв път в същата зала. Това ще е третото гостуване на ACCEPT у нас и със сигурност едно от най-очакваните, имайки предвид изключително силните албуми и концерти на групата през последните няколко години.