БРОЕНИ ДНИ ДО КОНЦЕРТА НА ГОРАН БРЕГОВИЧ  

Финални детайли около предстоящия концерт на Балканската звезда в четвъртък

Местата в Арена Армеец са почти изчерпани

Остават броени дни до дългоочаквания концерт на Горан Брегович в София. Както вече беше обявено, събитието ще се  проведе на 29 ноември в зала Арена Армеец.

Все още могат да бъдат закупени места във фен зоната непосредствено пред сцената на цена от 55 лв.и ограничено количество седящи места по 40 лв.

Билети за концерта на Горан Брегович в София   могат да бъдат закупени в мрежата на Ticketstream, магазинитe  Office 1 Superstore, M-Tel, Technomarket, Orange, TBI credit, На Тъмно, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg

Вратите на Арена Армеец ще отворят в 17:00ч.

Горан Брегович обеща над два часа концерт, изпълнен с най-големите му хитове като “Mesecina” и “Kalashnikov”, както и песни от последния му албум “Champagne For Gypsies”.

За удобство на феновете и улеснен достъп до залата, в деня на концерта между 18:00 и 22:00 ч. автобусите и тролейбусите, движещи се по бул. “Цариградско Шосе” ще минават през “Площад на авиацията” и ще спират на съответните спирки и в двете посоки.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук (http://loudconcerts.bg/deklaraciia-za-pridruzhitel-loud-concerts) може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Горан Брегович.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Декларацията може да бъде намерена и на входа на Зала “Арена Армеец” преди концерта.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.

 Горан Брегович е отговорен за хитове като “Mesecina” и “Kalashnikov” и е един от най-значителните автори на филмова музика в Европа -. Всепризнат като посланник на Балканската музика по света, музикантът има зад гърба си десетки албуми и саундтраци, сред които и култовите записи към филмите “Ъндърграунд” и “Аризонска Мечта” на Емир Костурица, с който си партнират от години насам. В основата на неговия “Оркестър за Сватби и Погребения” стоят циганският духов оркестър, традиционните български полифонии, електрическата китара и огромно настроение и страст.