БРОЕНИ ДНИ ДО КОНЦЕРТА НА КЕТИ ГАРБИ ВЪВ ВАРНА  

Певицата обещава впечатляващо видео шоу и най-големите си хитове

Преди концерта си във Варна, гръцката звезда ще се срещне с най-запалените си фенове

Остават броени дни до концерта на КЕТИ ГАРБИ във Варна. Както Loud Concerts вече обяви, една от най-известните гръцки певици, пристига за първи път в морската ни столица за едно невероятно шоу в Двореца на Културата и Спорта на 11 август (неделя).

Вратите на Зала Конгресна на ДКС Варна ще се отворят за посетителите в 19ч. Влизането в залата ще става през входове 3 и 4.

КЕТИ ГАРБИ ще излезе на сцената точно в 20ч, придружена от 6 музиканта. Специално за шоуто си във Варна, певицата идва с видео екран с размери 10х8 метра, с което гарантира, че най-големите й хитове ще са съпроводени от спиращи дъха ефекти. 

Минути преди 20ч, КЕТИ ГАРБИ ще се срещне лично с 10 от най-запалените си фенове.

Билетите за концерта на КЕТИ ГАРБИ могат да бъдат закупени в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна: магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, Пикадили, Germanos, бензиностанции OMV и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg . Билети за събитието се продават и в Двореца на Културата и Спорта, Летен Театър Варна, както и театър Българан.

За тези, които не са се сдобили с билет предварително, касата на ДКС Варна ще работи до самия старт на концерта.

Всички фенове под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на КЕТИ ГАРБИ.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Декларацията може да бъде намерена и на входoвете на зала Конгресна на ДКС преди концерта.

Деца до 10 годишна възраст ще могат да гледат концерта напълно безплатно, но задължително с придружител, попълнена декларация и без възможност за запазване на място.

Предстоящото гостуване на КЕТИ ГАРБИ във Варна ще е единствено за страната ни и много специално за феновете на гръцката музика. Певицата обеща да изпълни тоталния си хит Esena Mono”, както и другипопулярни парчета като “To Kati”, “Ante Yeia”, “Akouse agori Mou” и други.

Концертът на КЕТИ ГАРБИ се провежда с медийната подкрепа на NEWS7.