CHILDREN OF BODOM ПРЕВЗЕМАТ СОФИЯ ТАЗИ ЕСЕН  

ФИНЛАНДСКИТЕ ДЕТ МЕТЪЛ ЛЕГЕНДИ СЕ ЗАВРЪЩАТ В БЪЛГАРИЯ С КОНЦЕРТ НА 13 НОЕМВРИ В ЗАЛА УНИВЕРСИАДА

Phoenix Entertainment, със съдействието на Loud Concerts, има удоволствието да обяви предстоящия концерт на финландките death metal легенди CHILDREN OF BODOM в София. Alexi Laiho и компания ще се срещнат отново с българските си фенове на 13 ноември (сряда) в зала Универсиада.

CHILDREN OF BODOM, една от най-успешните финландски групи и пионери на мелодичния death metal, ще пристигнат в София на 13 ноември в подкрепа на дългоочаквания си осми студиен албум "Halo Of Blood", чиято премиера ще бъде в началото на лятото. В метъл празника ще се включат и специални гости, детайли за които ще бъдат разкрити скоро. 

Билетите за концерта на CHILDREN OF BODOM влизат в продажба в понеделник 15 април, точно в 13:00ч, ексклузивно в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg .

Първите 100 билета са на специална промо цена от 35 лв. След изчерпване на количествата, пропуските ще се продават по 40 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на зала Универсиада, цената им ще е 50 лв.

Очаквайте скоро подробности относно групите, които ще излязат на сцената преди CHILDREN OF BODOM!

За Children Of Bodom:

Кариерата на групата започва през 1993 от градчето Espoo във Финландия. Само за няколко години, Children Of Bodom си изгражда репутация на една от най-добрите метъл групи в световен мащаб, благодарение на изключителното съчетаване на мелодични пасажи с виртуозни инструментали и брутални дет метъл рифове.

От създаването си досега, Children Of Bodom имат издадени седем студийни албума, всички от които достигат Златен статус във Финландия. Три поредни албума на групата дебютират на първо място във финландската класация и се класират в престижната Billboard 200 в САЩ. 

С всеки издаден албум, Children Of Bodom стават все по-добри, усъвършенстват звученето си и се превръщат в институция в съвремената метъл сцена и една от най-добрите метъл групи изобщо.

Вокалистът и китарист Alexi Laiho обявен от списание Guitar World за “най-добър метъл китарист”.

В момента Children Of Bodom завършват работа по новия си осми студиен албум "Halo Of Blood", който ще излезе в началото на юни 2013. Новото издание ще съдържа 10 парчета, част от които съ сигурност ще чуем на 13 ноември в зала Универсиада!