ICED EARTH НА ЖИВО В СОФИЯ ДОГОДИНА  

АМЕРИКАНСКИ ПАУЪР МЕТЪЛ ТИТАНИ ЩЕ СВИРЯТ В СОФИЯ НА 2 ФЕВРУАРИ 2014

Phoenix Entertainment, със съдействието на Loud Concerts, има удоволствието да обяви завръщането на американските пауър метъл законодатели ICED EARTH в София. Бандата от Тампа, Флорида ще разтресе из основи столичния клуб MiXTAPE 5 на 2 февруари 2014г.

Предстоящият концерт на ICED EARTH в София ще е част от световното турне на групата, което ще започне в началото на януари 2014г. В турнето ще се включат и други групи, чиито имена ще бъдат обявени по-късно тази година.

Билетите за концерта на ICED EARTH влизат в продажба в четвъртък 25 април, точно в 9:00ч, ексклузивно в мрежата на Ticketstream в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, както и онлайн на www.ticketstream.bg

Най-нетърпеливите да се сдобият с билет за концерта ще могат да закупят пъврите 50 билета на специална промо цена от 25 лв. След изчерпване им, пропуските ще се продават по 30 лв, а в деня на концерта, както и на място на входа на клуб MIXTAPE 5, цената им ще е 35 лв.

Очаквайте скоро подробности около предстоящото гостуване на ICED EARTH в София!