КЕТИ ГАРБИ ПРИСТИГА ВЪВ ВАРНА ДЕН ПРЕДИ КОНЦЕРТА  

По време на визитата си в морската ни столица, гръцката супер звезда ще опита традиционна кухня, домашна баница и българско вино

Остават броени дни до концерта на КЕТИ ГАРБИ във Варна. Както Loud Concerts вече обяви, една от най-известните гръцки певици, пристига за първи път в морската ни столица за едно невероятно шоу в Двореца на Културата и Спорта на 11 август (неделя).

Певицата ще пристигне ден по-рано, на 10 август с полет Атина-София, след което веднага заминава за Варна, където пожела да бъде настанена в 5 звезден хотел в близост до залата. КЕТИ ГАРБИ пътува с антураж от 12 души, от които 6 музиканта, и ще посети морската ни столица със сина си, който я придружава на почти всички нейни участия.

Преди концерта на 11 август, чаровната певица ще опита традиционна българска кухня, свежи салати, скара, както и лозови сърми и домашна баница. Виното също ще бъде българско, като Кети Гарби предпочита бяло вино и розе.

Гръцката звезда ще е срещне с медии на 10-ти и 11-ти август за да разкаже за предстоящия концерт и новостите в кариерата си.

Билетите за концерта на КЕТИ ГАРБИ са в продажба в мрежите на Ticketstream и Eventim в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени, са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, Пикадили, Germanos, бензиностанции OMV и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg . Специално за жителите на Варна, билети за събитието ще се предлагат и на касата на Двореца на Културата и Спорта, Летния Театър, както и театър Българан.

Предстоящото гостуване на на КЕТИ ГАРБИ във Варна ще е единствено за страната ни и много специално за феновете на гръцката музика. Певицата обеща да изпълни тоталния си хит Esena Mono”, както и другипопулярни парчета като “To Kati”, “Ante Yeia”, “Akouse agori Mou” и други.

Концертът на КЕТИ ГАРБИ се провежда с медийната подкрепа на NEWS7.