КОНЦЕРТЪТ НА ГРУПА КЛАС СЕ МЕСТИ В НОВА ЗАЛА  

След 19 годишно отсъствие от сцената българската ню уейв легенда се завръща с концерт в Интер Експо Център на 19 април 2013

Loud Concerts има удоволствието да обяви, че дългоочакваният концерт на група КЛАС на 19 април 2013 ще се проведе в Зала 4 на Интер Експо Център, вместо в първоначално обявената зала Фестивална.

Поради провеждането на снимки на телевизионнo предaване, зала Фестивална ще бъде заета в продължение на четири месеца и няма да може да бъде използвана за концерти и други мероприятия през пролетта. В следствие на настъпилите промени, група КЛАС реши да премести събитието в Зала 4 на Интер Експо Център (булевард Цариградско шосе 147).

Както вече беше обавено, на 19 април 2013 г. българската ню уейв легенда КЛАС ще се събере за първия си самостоятелен концерт след 19 годишна пауза. Това ще е и първата официална изява на живо след музикалните събития, посветени на Димитър Воев "Улица Нов живот", които се проведоха в София през месец Октомври миналата година.

На 19 април група КЛАС ще изнесе едно незабравимо шоу, изпълнено със зрелищнa мултимедия и ефекти. Групата ще изпълни най-големите си хитове като “Река си ти”, “Чай”, “Госпожа Емилия” и др. от трите си издадени албума, както и няколко песни от новия си албум, който предстои да излезе до края на годината.

"В процеса на работа започнахме да установяваме, че все повече хора се чудят дали някога отново ще ни видят на сцената. И най-сетне дойде един удобен повод да го направим" – казва Иван Градинаров, един от създателите на бандата.

Дългогодишната пауза, група КЛАС обяснява със стремеж към качеството на музикалния продукт, който предлагат на аудиторията.

Само след броени седмици  ще можем да се уверим в качеството на новите песни, когато групата ще издаде и новия си сингъл, чието име и премиерна дата засега ще останат………тайна!

За да разберете кога и как ще можете да чуете новата песен на група КЛАС, следете официалната страница във Facebook: https://www.facebook.com/pages/Група-Клас/41001673501

Билетите за концерта на група КЛАС са в продажба в мрежата на Ticketstream и TixGate в цялата страна. Пропуските могат да бъдат закупени на цена от 30 лв в магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Technomarket, Orange, TBI Credit, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък, касите на ePay и EasyPay, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.tixgate.com .
В деня на събитието и на входа на залата цената им ще е 40 лв.

Закупените досега билети за концерта на група КЛАС ще важат за новата зала без нужда от презаверка!
Преди по малко от месец КЛАС направиха достъпни албумите си за свободно слушане в онлайн пространството. В официалния си YouTube-канал групата качи и постави всички съществуващи до момента албуми: "Госпожа Емилия" (1992), "Слушай силно" (1993) и "Кино" (1994). В тях можете да чуете хитовите песни – "Река си ти", "Сутринта", "Чай", "Диви коне" и много други.