Концертът на Moonspell се мести в нова зала  

Вместо в  първоначално обявения Blue Box, португалските метъл легенди ще свирят в Парти Център 4 КМ

Както вече Loud Concerts обявиха, балканското турне на култовите португалски готик метъли MOONSPELL ще премине през София на 1 октомври.  Поради сериозни промени в структурата на Blue Box, организаторите бяха принудени да изместят мястото на провеждане на концерта.

На 1 октомври MOONSPELL ще свирят в Парти Център 4 KM!

Първоначално беше обявено, че концертът на Moonspell ще се проведе в клуб Blue Box. Десет дни преди събитието, до организаторите от Loud Concerts  достига информация, че в момента в клуба се извършват ремонтни дейности и се монтират стационарни седалки. Това прави провеждането на предстоящия концерт на MOONSPELL, както и каквото и да е бъдещо музикално събитие, невъзможно. Поради непрофесионалното отношение на мениджмънта на клуба и и промените в интериора на залата, организаторите бяха принудени да изместят мястото на провеждане на концерта.

Oбновеният и ремонтиран Парти Център 4 КМ се оказа перфектната локация за провеждане на концерта на MOONSPELL и следващия понеделник ще приюти всички фенове на качествения готик метъл.

Закупените досега билети за концерта на MOONSPELL ще важат за новата зала без нужда от презаверка!

Билетите за концерта на MOONSPELL са в продажба в мрежата на Ticketstream на цена от 40 лв.  Местата, от които могат да бъдат закупени са магазинитe  Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Orange, Multirama, Technomarket както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg.

В деня на концерта, както и на място на входа на Парти Център 4 KM, пропуските ще се продават по 45 лв.

Началният час на метъл събитието остава 20ч.

Групата споделя, че концертът им в София ще включва както всички обичани от феновете класики, така и парчета от последния албум на Moonspell.