Moonspell утоляват жаждата с десетки литри вода  

Португалските готик метъл легенди ще завършат обиколката си из Балканите в София на 1 октомври

Както вече Loud Concerts обявиха, култовите португалски готик метъли MOONSPELL ще забият на 1 октомври в столичния клуб “BLUE BOX” (бул “Мария Луиза” 106, до Централна Гара). Концертът на португалците в София ще е последният от краткaтa им балканска обиколка , след което ще се отдатат на заслужена почивка преди отново да тръгнат на турне през ноември.

По-малко от две седмици до готик събитието на есента, Moonspell изпратиха и изискванията си към организаторите. Сред желаните от групата продукти за бекстейдж зоната преобладават напитките. Само за една вечер португалците за поискали над 50 литра минерална вода, както и обилни количества бира Guinness. Fernando Ribeiro и компания залагат и на добре познатото им португалско вино.

На 1 октомври, сцената в Blue Box ще бъде преобразена в същински готичекси храм, със зрелищни декори, вдъхновени от обложките на последните издания на Moonspell “Alpha Noir” и “Omega White”.

Групата споделя, че концертът им в София ще включва както всички обичани от феновете класики, така и парчета от последния албум на Moonspell.

Билетите за концерта на MOONSPELL са в продажба в мрежата на Ticketstream на цена от 40 лв.  Местата, от които ще могат да бъдат закупени са магазинитe  Office 1 Superstore, TBI credit, M-Tel, Orange, Multirama, Technomarket както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg.

В деня на концерта, както и на място на всхода на клуб BLUE BOX, пропуските ше се продават по 45 лв.

Началният час на метъл събитието е 20ч.