ПУСКАТ ДОПЪЛНИТЕЛНИ СЕДЯЩИ МЕСТА ЗА КОНЦЕРТА НА ГОРАН БРЕГОВИЧ  

Поради изключително големия интерес към предстоящия концерт на Балканската звезда, организаторите отварят допълнителни сектори в Арена Армеец

Горан Брегович и неговият Оркестър за Сватби и Погребения ще свирят в София на 29 ноември

След като първоначално пуснатите в продажба седящи места свършиха седмици преди дългоочаквания концерт нa Горан Брегович в София, организаторите от Loud Concerts отварят допълнителни сектори около сцената.

Допълнителни сектори със седящи места ще бъдат достъпни за желаещите да закупят билет за предстоящия концерт на Кръстника на Балканската музика на 29 ноември в зала Арена Армеец в София. Билетите ще бъдат пуснати в продажба в понеделник (19.11) на цена от 40 лв.

Все още могат да бъдат закупени и билети по 30 лв. за правостоящата зона на залата. Местата във фен зоната непосредствено пред сцената на цена от 55 лв. са на изчерпване.

Билетите за концерта на Горан Брегович в София са в продажба в мрежата на Ticketstream,  и могат да бъдат закупени магазинитe  Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Technomarket, TBI credit, На Тъмно, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.loudconcerts.bg

Припомняме, че Горан Брегович, идва за самостоятелен концерт в София на 29 ноември в зала “Арена Армеец” заедно с неговия “Оркестър за Сватби и Погребения”.

Точно преди Кръстникът на Балканската Музика да се качи на cцената на Арена Армеец, една от най-големите музикални гордости на България, Мистерията на Българските Гласовe, ще заплени публиката с красивите си вокални хармонии и ще ни подготви за музикалния празник, какъвто е всеки концерт на Горан Брегович.

Феновете на Брегович ще могат да чуят любимите си хитове от албумите и саундтраците му, както и песни от последните  албуми като  “Alkohol” и актуалния “Champagne For Gypsies”.

Горан Брегович е отговорен за хитове като “Mesecina” и “Kalashnikov” и е един от най-значителните автори на филмова музика в Европа -. Всепризнат като посланик на Балканската музика по света, музикантът има зад гърба си десетки албуми и саундтраци, сред които и култовите записи към филмите “Ъндърграунд” и “Аризонска Мечта” на Емир Костурица, с който си партнират от години насам. В основата на неговия “Оркестър за Сватби и Погребения” стоят циганският духов оркестър, традиционните български полифонии, електрическата китара и огромно настроение и страст.