Пускат допълнителни седящи места за концерта на SCORPIONS в София! Седалките в залата - напълно разпродадени!  

     По-малко от седмица преди едно от най-големите събития по Коледа в София – концертът на рок легендите SCORPIONS на 16 декември в зала Арена Армеец - организаторите от Лауд Консертс пускат ограничен брой допълнителни седящи места! Това се налага, поради факта, че всички останали седящи места в залата са напълно разпродадени, а интересът към шоуто е огромен! Допълнителните седящи места се намират в секторите най-близо до сцената, а цената им е по 90 лв.  

Всички билети за шоуто са с цена от 65лв до 100лв и се продават ексклузивно в мрежата на Eventim – магазини: Office 1 Superstore, Germanos, Пикадили, Техномаркет, бензиностанции OMV, На Тъмно и в интернет на www.eventim.bg.

    Деца до 7 годишна възраст ще влизат без билет на концерта /без право на седящо място/, като задължително трябва да са с възрастен придружител, притежаващ билет и Декларация /за Закрила на деца на обществени места/. Декларацията може да бъде изтеглена от сайта www.loudconcerts.com.

    Концертът на SCORPIONS в София ще бъде част от актуалния ROCK N' ROLL FOREVER TOUR, а музикантите ще кацнат у нас ден преди събитието. Самите те се “заканиха” да поднесат на феновете си в България грандиозно мултимедийно шоу, а в сетлиста обещават да има много, много хитове.

    “Това искат нашите фенове и ние трябва да се съобразим с тях” , сподели в специално интервю Мартияс Ябс – китарист и основен текстописец в бандата. Точния списък на песните, музикантите ще уточнят ден-два преди самото шоу, а окончателния му вид би могъл да стане ясен, дори само два часа преди начало му. Сред песните, които SCORPIONS се очаква да изсвирят в София са класики, като Still Loving You, Rock You Like a Hurricane и Wind Of Change, както и някои парчета от последния им албум Sting In The Tail.

    Това ще бъде първото гостуване на рок иконите в най-голямата ни зала, а срещата им с българските фенове се очертава да бъде наистина  вълнуваща!