РОДНАТА МЕТЪЛ ГОРДОСТ PROJECT ARCADIA ЩЕ ПОДГРЯВАТ ACCEPT В СОФИЯ  

НЕМСКИТЕ ХЕВИ МЕТЪЛ ЛЕГЕНДИ ЛИЧНО ИЗБРАХА PROJECT ARCADIA ЗА СЪПОРТ ГРУПА

ACCEPT ЩЕ ЗАБИЯТ В ЗАЛА УНИВЕРСИАДА ПОЧТИ 20 ГОДИНИ СЛЕД ПЪРВОТО СИ ГОСТУВАНЕ В СТОЛИЦАТА

Както Loud Concerts вече обавиха, хеви метъл легендите ACCEPT ще забият отново пред българска публика на 20 октомври в зала Универсиада. Wolf Hoffmann и компания избраха и съпорт групата за предстоящия си концерт, а именно родните метъл надежди PROJECT ARCADIA.

PROJECT ARCADIА ще подгреят подобаващо феновете на ACCEPT със своя мелодичен  хеви/пауър метъл със значителна доза прогресив елементи. Групата ще излезе на сцената с новия си вокалист – шведът URBAN BREED (ex- Tad Morose, ex-Bloodbound, Trail Of Murder, Pyramaze). Самата група е страшно развълнувана от факта, че ще подгряват едни от идолите си. Ето какво казват момчетата:

За Project Arcadia ще е изключителна чест да подгреят една от най-големите банди в историята на хеви метъла - могъщите Accept. Заедно с Urban breed подготвяме кратък сет с няколко песни от дебютния ни албум, няколко нови парчета от предстоящата тава, която записваме с него, както и някои изненади от творчеството му с предишните му групи. Очакваме с нетърпение едно от най-големите метъл събития на тази есен.

PROJECT ARCADIA имат зад гърба си един дългосвирещ албум, редица сингли, както и множество съвместни концерти с чуждестранни групи, гостували в България.

Гостуването на ACCEPT в България ще бъде част от актуалното турне на групата в подкрепа на “Stalingrad” - новият им супер успешен 13-ти студиен албум.

Билетите за метъл празника са в продажба в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна. Местата, от които могат да бъдат закупени са: магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Germanos, Multirama, Пикадили, Техномаркет, Public, бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg .

Билетите за концерта на ACCEPT се продават по 40 лв. В деня на събитието и на място на входа на зала Универсиада, цената им ще бъде 45 лв.

Концертът на германските хеви легенди се провежда близо 20 години след като групата гостува за пръв път в същата зала. Това ще е третото гостуване на ACCEPT у нас и със сигурност едно от най-очакваните, имайки предвид изключително силните албуми и концерти на групата през последните няколко години.