SCORPIONS приемат финалистите от X Factor на специална среща в София!  

Седящите места за концерта на бандата по Коледа – на изчерпване!

 

      Легендарната немска рок група SCORPIONS, която пристига в София на 16 декември 2013 г за голям концерт в зала Арена Армеец, ще приеме на специална среща финалистите от втория сезон на X Factor. Срещата между Klaus Meine и компания ще се състои в деня на концерта, малко преди неговото начало. Какво ще научат младите таланти от една от най-дълго съществуващите рок групи в света, с над 40-годишна музикална история – ще стане ясно в епизодите на най-гледаното музикално шоу.

    Концертът на SCORPIONS ще бъде част от предстоящия ROCK N' ROLL FOREVER TOUR, с който бандата гостува в София по Коледа! Очаква се музикантите да кацнат у нас ден преди концерта, а по софийските улици да “летят” с пет чисто нови лимузини BMW - 7 серия. Всяка от тях ще бъде снабдена с шофьор, охрана и всякакви удобства, а както подобава на звезди от техния ранг – ще бъдат настанени в пет звезден хотел. В наскоро дадено интервю за българските медии, вокалиста на SCORPIONS сподели: “Много сме развълнувани, че пак ще се върнем в България, а в София винаги се чувстваме повече от добре дошли. Радваме се, че след всичките тези години хората искат отново и отново да ни видят и чуят на живо”.

    Организаторите от Лауд Консертс напомнят на феновете, че седящите места за концерта на SCORPIONS в Арена Армеец са на изчерпване, а в момента се продават последни бройки седящи места от ценова категория – от 75 лв. За шоуто се пускат в продажба и ограничен брой места за инвалидни колички, с осигурено място за придружител. Придружителят ще вилиза с безплатен билет.

    Билетите за шоуто на SCORPIONS на 16 декември 2013г в София са с цена от 65лв до 100лв и могат да бъдат закупени ексклузивно в мрежата на Eventim – магазини: Office 1 Superstore, Germanos, Пикадили, Техномаркет, бензиностанции OMV, На Тъмно и в интернет на www.eventim.bg.

    Деца до 7 годишна възраст ще влизат без билет на концерта /без право на седящо място/, като задължително трябва да са с възрастен придружител, притежаващ билет и Декларация /за Закрила на деца на обществени места/. Декларацията може да бъде изтеглена от сайта www.loudconcerts.com.