Този петък метъл карнавалът на HELLOWEEN & GAMMA RAY пристига в София  

Групите идват в България 2 дни преди концерта

Ето и финални детайли около предстоящото събитие

Както Loud Concerts и ArtBG обявиха, хеви метъл легендите HELLOWEEN и GAMMA RAY се завръщат за съвместен концерт този петък (15 март 2013) в Арена Армеец. Метъл величията ще бъдат съпровождани от младата бразилска банда Shadowside.

Трите групи, както и придружаващите ги екипи, общо над 35 души, ще пристигнат в София с няколко турбуса и тирове с техника утре, 13 март. Helloween и Gamma Ray ще прекарат няколко дни в София преди концерта си. Групите ще се възползват от свободните дни за да си починат преди дългоочаквания лайв и да разгледат София.

Билети за концерта на HELLOWEEN и GAMMA RAY все още могат да бъдат намерени в мрежитe на Ticketstream.bg и Eventim.bg в цялата страна. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, TBI credit, Orange, Germanos, Пикадили, Техномаркет, Public,  бензиностанции OMV, M-Tel, На Тъмно, касата на “Арена Армеец”, както и онлайн.

Пропуските са на цена от 40 лв в предварителна продажба. Припомняме, че в деня на концерта, както и на място на самото събитие билетите ще са по 45 лв.

Вратите на Арена Армеец ще отворят в 18:30ч.

Shadowside ще излязат на сцената точно в 20:00ч., а в следващите няколко часа феновете ще станат свидетели на истински метъл празник, когато на сцената посследователно ще се качат Gamma Ray и Helloween. Групите обещават и грандиозен финал, а ние можем само да гадаем какво са приготвили на родните фенове.

Всички посетители под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. От тук може да бъде свалена декларацията за придружител за концерта на Helloween & Gamma Ray.

Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен.

Декларации ще могат да бъдат намерени и попълнени и на входа на Зала “Арена Армеец” преди концерта.

Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.

По време на събитието на 15 март публиката ще бъде разположена на терена на залата, а трибуните ще бъдат прибрани и няма да се ползват.

ПУШЕНЕТО В ЗАЛАТА Е НАПЪЛНО ЗАБРАНЕНО, ВКЛЮЧИТЕЛНО И ВЪВ ФОАЙЕТАТА!

Фен, който пуши на територията на залата, ще бъде изведен навън, без възможност да се върне повече в нея!!!