VAYA CON DIOS за последно в София тази събота  

Дани Клайн и компания залагат на качествено българско вино по време на престоя си у нас

Култовите изпълнители на “What’s a woman” и "Nah Neh Nah" се завръщат в София за един изключителен прощален концерт в зала 1 на НДК на 20 април

Броени дни остават до дългоочаквания концерт на VAYA CON DIOS в Зала 1 на НДК, организиран от Loud Concerts и Magic FM. Тази събота Dani Klein и компания ще излязат пред българската публика за последен път, тъй като това е прощалното турне на групата.

След два напълно разпродадени концерта у нас, последният от които през февруари 2011, VAYA CON DIOS, водени от неповторимата Dani Klein отново ще разпалят сърцата на феновете си на 20 април в зала 1 на НДК. Публиката ще чуе на живо емблематичните “What’s a woman”, "Nah Neh Nah" и още куп прекрасни и вечни хитове на групата. В концерта няма да бъдат включени кавъри и нови аранжименти, а само емблематични за VAYA CON DIOS песни, както и част от ранното творчество на групата.

Самата Dani Klein очаква с нетърпение концерта в София, тъй като винаги е чувствала българската публика много близка и всеки път се връща с удоволствие тук.

VAYA CON DIOS пристигат в София в 10 членен състав. Харизматичната певица Dani Klein ще е придружавана от 9 музиканта и бек вокалистки, както и от трима души технически екип за концерта в събота.

От организаторите Dani е поискала изобилие от свежи плодове, както и най-доброто българско бяло и червено вино.

Билети за концерта на VAYA CON DIOS все още могат да бъдат намерени в мрежите на Ticketstream.bg и Eventim.bg на цени между 45 и 120 лв.. Местата, от които ще могат да бъдат закупени са магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, TBI credit, Техномаркет, Germanos, Пикадили, Public, бензиностанции OMV, На Тъмно и други, както и онлайн на www.ticketstream.bg и www.eventim.bg.

Вратите на НДК ще отворят за посетителите в 19:00ч., а концертът на VAYA CON DIOS ще започне точно в 20:00ч.

Деца до 10 годишна възраст ще могат да гледат концерта напълно безплатно, но задължително с придружител и без възможност за запазване на място.