RICHARD MARX С ЕКСКЛУЗИВНО ИНТЕРВЮ ПО bTV  


ЗВЕЗДАТА ЩЕ
 УЧАСТВА В „ШОУТО НА НИКОЛАОС ЦИТИРИДИС“ В ПОНЕДЕЛНИК, 18 МАЙЕдин от най-очакваните концерти тази пролет – този на Ричард Маркс, бе отложен заради световната здравословна криза. Акустичното романтично пътешествие с най-големите хитове на харизматичният изпълнител, организирано от Loud Concerts, ще се състои на  24 януари 2021 година в зала 1 на НДК.
Междувременно звездата се съгласи да сподели с българските си фенове как животът му се промени през последните месеци заради наложената карантина, както и какви са бъдещите му планове. Американският изпълнител ще даде ексклузивно интервю по Скайп за предаването "Шоуто на Николаос Цитиридис" на 18 май, понеделник.
Нека припомним, че билетите за концерта на Ричард Маркс на 24 януари 2021 година са в продажба в мрежата на Ивентим, а ценовите категории са от 40 до 110 лева, в зависимост от местоположението в зала 1 на НДК.
Всеки фен може да използва и опцията на Eventim Print at Home, която дава възможност да се отпечатва закупеният електронен билет вкъщи.
Не пропускайте последните новини около живота и творчеството на Ричард Маркс в Скайп интервюто му за "Шоуто на Николаос Цитиридис" по bTV следващия понеделник, 18 май!